Service IT

Vindem performanță!

Iti oferim aceleasi solutii pe care firmele internationale de externalizare le ofera clientilor lor.

Baze de date

 

baza de dateCe reprezintă?

 

O bază de date, reprezintă o modalitate de stocare a unor informaţii şi date pe un suport extern (un dispozitiv de stocare), cu posibilitatea extinderii uşoare şi a regăsirii rapide a acestora.

La prima vedere sarcina poate părea banală. Totuşi, în condiţiile în care este necesar să lucrăm cu milioane de elemente, fiecare putând consta în mari cantităţi de date care trebuie accesate simultan prin Internet de către mii de utilizatori răspândiţi pe întreg globul; şi în condiţiile în care disponibilitatea aplicaţiei şi datelor trebuie să fie permanentă (de ex. pentru a nu pierde ocazia de a încheia afaceri), soluţiile bune nu sunt de loc simple.

 

Cu ce te poate ajuta?


Sintactic vă administrează bazele de date pe care sunt construite aplicaţiile software, iar dumneavoastră vă puteţi concentra pe afacere şi pe inovaţie, nu pe întreţinerea bazelor de date sau a sistemelor pe care acestea rulează.

Echipa noastră asigură:

- Administrarea sistemelor informatice sau a bazelor de date;

- Optimizarea şi evaluarea performanţelor;

- Servicii pentru restaurare în cazul dezastrelor (backup & recovery);

- Analiză şi implementarea de soluţii pentru înaltă disponibilitate, bazate pe tehnologii Oracle (DataGuard, Standby database, replicare, etc);