Service IT

Vindem performanță!

Iti oferim aceleasi solutii pe care firmele internationale de externalizare le ofera clientilor lor.

Firewall avansat

firewall avansat

 

Ce reprezintă?

 

Un firewall avansat repezintă un înalt nivel de securitate pe care o reţea îl poate avea faţă de ameninţările exterioare.

Multe companii cred că sistemele lor IT sunt protejate de lumea exterioară la care acestea sunt conectate dacă au un firewall simplu. Acele zile au trecut iar numărul pericolelor şi intensitatea ameninţărilor la adresa securităţii, din păcate, au evoluat.

Nu este doar un caz de îngrijorare încercarea hacker-ilor amatori de accesare a sistemelor sau a serverelor tale. Ai însă o întreagă serie de alte ameninţări la poarta reţelei tale. Hackerii au acum unelte avansate: viruşi, spyware, phishing, viermi, găuri de securitate, etc. care sunt în plină expansiune transfomând internetul într-o zonă de război.

Din păcate, problemele nu se opresc aici. Ştiţi ce accesează angajaţii dumneavoastră, ce informaţii sunt vizionate, sau cât timp stau aceștia pe internet? Aveţi şi răspundere juridică pentru ceea ce descărcaţi şi accesaţi. Ştiţi pe ce căi se permite ca datele companiei să intre sau să părăsească reţeaua dumneavoastră?

 

Cu ce te poate ajuta?


Firewall Avansat oferit ca serviciu gata administrat de Echipa Sintactic este un pachet de servicii de securitate gestionate de Sintactic care oferă o soluţie puternică, uşor de utilizat şi cu o protecţie accesibilă pentru clasa enterprise. Afacerea ta dobândeşte astfel resurse dedicate împreună cu cele mai bune soluţii de consolidare a măsurilor de securitate fără a cheltui mii de euro şi zeci de ore de timp asigurându-vă că aţi selectat corect nivelul de securitate pentru reţeaua dumneavoastră.