top of page

Cloud gata administrat și găzduire

Proiectăm, construim, gestionăm și susținem platforme cloud de peste 15 ani. Indiferent de cerințele dvs. - de la un singur server virtual într-un cloud privat până la un mediu hibrid global care încorporează platforme publice, private și on-premise - putem oferi un serviciu complet gestionat și robust. Toți membrii echipei noastre de cloud au peste un deceniu de experiență în furnizarea de platforme cloud, permițându-ne să oferim soluții puternice, ușor de gestionat. În plus, lucrăm în conformitate cu cerințele ISO 27001 și ITIL, asigurând îmbunătățirea continuă și niveluri de SLA competitive.

Serviciul Managed Cloud al Sintactic include:

                                Analiză

Ingineri IT cu înaltă calificare evaluează continuu sistemele dvs. cloud pentru oportunități de creștere a securității, stabilității și eficienței.

Managementul costurilor

 Evaluarea noastră continuă examinează alocarea resurselor pentru a identifica modalități de reducere a costurilor fără a compromite calitatea.

Servicii personalizate

 O combinație de asistență pe 1, 2 sau 3 nivele și echipe de management dedicate pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră.

Măsurare și raportare

 Soluții continue, proactive, de monitorizare și raportare la nivel business.

Securitate

 

Certificarea ISO 27001 asigură că operațiunile noastre și platformele cloud pe care le gestionăm pentru dvs. rămân în siguranță.

Navy_Blue_Animated_Business_Company_Presentation_Video__13_-removebg-preview.png

De ce să alegeți Sintactic pentru Managed Cloud?

Rezultat asigurat - Aderarea noastră la standardele recunoscute la nivel global, cum ar fi ITIL și ISO 27001, garantează niveluri dedicate de servicii SLA.

Experiență relevantă - Echipa noastră cloud a proiectat, construit și gestionat platforme cloud complexe de peste 15 ani.

Furnizor neutru - Nu suntem legați de o singură platformă sau furnizor și suntem liberi să vă recomandăm, să construim sau să sprijinim soluția dvs. cloud ideală.

Specialiști AWS - Pentru companiile care iau în considerare soluțiile AWS, am cultivat un bazin profund de expertiză pe tehnologiile Amazon Web Services.

Eliminați problemele legate de managementul infrastructurii Cloud și asigurați-vă că platforma dvs. continuă să ofere valoare pentru afacere cu echipa tehnică de profesioniști Sintactic

bottom of page