top of page

Continuitatea afacerii

Există numeroase moduri în care Sintactic vă poate ajuta să vă mențineți afacerea în funcțiune în caz de dezastru, fie că vorbim despre un incident legat de IT sau nu - de la a vă ajuta pentru dezvoltarea și construirea de planuri detaliate de continuitate a afacerii, până la specificarea soluțiilor tehnice pe care trebuie să le implementați pentru a echilibra cerințele dumneavoastră față de costurile necesare.

Fie că doriți asistență pentru proiectarea unui plan de continuitate a afacerii, fie că aveți nevoie de un consultant care să vă asiste într-un proiect existent, anii noștri de experiență în furnizarea ambelor aspecte către organizațiile de orice dimensiune vă pot menține stabile operațiunile de afaceri.

De ce să alegeți Sintactic pentru asistență în continuitate a afacerii?

Rezultat asigurat 

La comandă 

Livrare flexibilă

Dovedit

Nu lăsa timpul de nefuncționare să te scoată din business. Tehnicienii noștri vă pot ajuta să construiți un plan de continuitate a afacerii care să vă ajute să vă mențineți businessul operațional.

Navy_Blue_Animated_Business_Company_Presentation_Video__12_-removebg-preview.png

Analiza cerințelor 

Putem revizui și documenta cerințele și riscurile reale ale afacerii dvs.

Cererea unui plan

 Putem colabora cu dvs. pentru a construi un plan robust de continuitate a afacerii, care este potrivit scopului, dar nu prea complicat de acomodat.

Examinarea planului

Dacă este necesar, vă putem revizui planurile și sistemele actuale pentru a ne asigura că se potrivesc cu așteptările dumneavoastră și se potrivesc de asemenea celor mai bune practici.

Proiectare și construcție tehnică

Proiectarea și/sau construirea soluțiilor potrivite pentru a oferi timpul de recuperare și obiectivele de recuperare la nivelul de care aveți nevoie.

Evaluarea soluțiilor

Validați că infrastructura și sistemele existente sunt adecvate scopului și sunt rentabile.

bottom of page