top of page

Suport în proiecte IT

Ajutăm companiile să deruleze proiecte IT complexe, asigurându-ne că se livrează rezultatele stabilite. Consultanții și inginerii Sintactic oferă suport complet pe tot parcursul proiectului, de la discuțiile inițiale cu părțile implicate până la sfaturi strategice și îndrumări post-proiect.

Evaluarea nevoilor de business 

Consultanții noștri înțeleg obiectivele afacerii pentru a se asigura că proiectele IT sunt întreprinse din motive corecte și vor oferi rezultatele așteptate.

Acoperirea scopului și definirea proiectului

Putem evalua unde vă aflați și putem crea documentația necesară pentru un proiect de succes, determinând obiectivele specifice și păstrând legătura cu părțile cheie, precum și cu livrabilele, sarcinile, costurile proiectului și termenele limită

Suport pentru implementare

Putem sprijini companiile prin instalări de soluții, migrări, configurații la cheie, testare și instruirea utilizatorilor finali.

Managementul furnizorilor

Utilizând cunoștințele și experiența noastră vastă pe piață, ne putem asigura că furnizorii își îndeplinesc obligațiile contractuale.

Suport post-implementare

Colaborarea nu se termină la data lansării proiectului. Sintactic vă poate sprijini în continuare cu gestionarea furnizorilor, depanare și sfaturi strategice.

Pilotajul proiectelor eșuate

Lucrurile nu merg întotdeauna conform planului. Dacă proiectul dvs. a încetinit, depășește termenele convenite sau pur și simplu nu se livrează așa cum ar trebui, putem interveni pentru a restabili lucrurile. Putem gestiona, evalua și contesta terțe părți în numele dvs. sau echipa noastră își poate asuma întreaga responsabilitate.

bottom of page