top of page

Suport IT Mixt co-sourced

Asistența IT suplimentară este un serviciu flexibil de la Sintactic în care echipele noastre de specialiști tehnicieni oferă suport suplimentar pentru echipele IT interne și pentru managerii IT. Este o modalitate eficace și rentabilă de a vă construi propria echipă virtuală de specialiști IT, care să se potrivească cerințelor dumneavoastră. Puteți obține sprijin suplimentar pentru a vă consolida echipa IT după cum este necesar, sau puteți solicita ca Sintactic să vă ofere servicii specifice, astfel încât personalul dvs. să se poată concentra pe mai multe proiecte de creștere.

Servicii personalizate

O combinație de asistență la distanță pe nivele de suport 1 și 2 precum și echipe de administrare sisteme pentru a se potrivi cerințelor  dumneavoastră.

O abordare unitară

Partajați accesul la expertiza biroului nostru de service, precum și la soluțiile de documentare a infrastructurilor IT.

Specialiști la cerere

O echipă de asistență specializată alocată și un manager de cont dedicat.

Asistență atunci când aveți nevoie

un serviciu 24x7x365 cu SLA strict, dedicat.

Măsurare și raportare

Soluții de monitorizare și raportare continue, proactive și de nivel enterprise.

Securitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru siguranța operațiunilor noastre și a sistemelor pe care le gestionăm pentru dvs.

De ce să alegi serviciul de suport IT co-sourced de la Sintactic?

Extindeți-vă capabilitățile echipei IT interne și ajutați-o să livreze excelență operațională.

Rezultat asigurat

Serviciul nostru IT este “core business” pentru ceea ce facem în fiecare zi. Ne respectăm întotdeauna promisiunile și asta este garantat.

Experiză sectorială specifică

Avem cunoștințe aprofundate despre provocările și oportunitățile din diferite sectoare, permițându-ne să oferim un avantaj dincolo de simplele elemente tehnice.

Propria dumneavoastră echipă dedicată

Aveți propria dumneavoastră echipă tehnică alături de un specialist în sisteme specifice sectorului și de un contact la nivel de director.

Certificat și calificat

echipele noastre lucrează în cadrul celor mai bune practici, inclusiv ITIL și ISO 27001 pentru a vă oferi un serviciu premium.

Sentimentul echipei IT interne

Ne vedem ca o extensie a echipei dumneavoastră și, lucrând cu noi, avem încredere că ne veți vedea în aceeași lumină.

În continuă evoluție

Ne propunem să ne asigurăm că oferta noastră de asistență IT mixtă este întotdeauna potrivită pentru obiectivele și nevoile dumneavoastră. Suntem 100% angajați în îmbunătățirea continuă și ne certificăm pentru asta.

bottom of page