top of page

Comunicații sigure

Suita de soluții de comunicații securizate Sintactic vă asigură că afacerea dvs. poate face schimb de informații în siguranță și poate comunica cu partenerii, furnizori sau clienți din întreaga lume, fără amenințarea “privirilor indiscrete”. Consiliem și asistăm companiile în a-și asigura datele în tranzit și în staționare. Cu experiența noastră în implementarea soluțiilor de comunicații securizate la nivel global, clienții Sintactic se pot bucura de liniște, știind că informațiile lor sunt protejate oriunde ar merge.

Cum vă pot ajuta consultanții de securitate Sintactic să vă protejați comunicațiile?

Navy_Blue_Animated_Business_Company_Presentation_Video__18_-removebg-preview.png

Securitate corporativă – Vă ajutăm să mențineți afacerea în siguranță, protejând dispozitivele angajaților – cum ar fi laptopurile, telefoanele și tabletele – de atacuri sau scurgeri de informații.

Dispozitive mobile securizate – Indiferent dacă utilizați dispozitivul mobil pentru apeluri, e-mailuri, mesagerie, apeluri video sau toate cele de mai sus, Sintactic vă poate proteja.

Evaluarea securității – Sintactic poate efectua un audit nedisruptiv al mediului dvs. pentru a evidenția amenințările la adresa integrității comunicațiilor dvs. și cum să vă protejați împotriva acestora.

Consultanță – Vă putem sfătui și vă putem asista la protejarea informațiilor și a comunicațiilor dumneavoastră în întreaga organizație. Fie că aveți nevoie de consiliere cu privire la cele mai bune practici sau de o infrastructură de telecomunicații sigură Sintactic vă poate ajuta.

Proiectarea soluției – Putem proiecta soluții care nu numai că vă satisfac nevoile de azi, ci se aliniază cu planurile dumneavoastră strategice de dezvoltare pentru viitor. Interacționând cu întreaga forță de muncă, de la utilizatorii finali până la directori și consiliul director, putem oferi soluții care să răspundă pe deplin nevoilor dumneavoastră.

Instruire în domeniul securității – Putem oferi instruire despre infrastructura actuală, arătând cum să o utilizați eficient, sau instruire despre soluții de securitate noi și îmbunătățite. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că vă operați sistemele IT în modul cel mai eficient și mai sigur.

De ce să alegeți Sintactic pentru comunicații sigure?

Rezultat asigurat – Garantăm niveluri de securitate consistente și lucrăm în conformitate cu SLA-uri stricte, asigurându-vă că obțineți calitatea serviciilor de care aveți nevoie.

Experiență – Avem capacități dovedite, demonstrate în livrarea de comunicații extrem de sigure către companii din domeniul bancar ce ne-au validat și contractat serviciile.

Standard internațional de calitate – Lucrăm în conformitate cu standardele globale de securitate, inclusiv ISO 27001, și ne asigurăm că furnizorii noștri sunt la fel de siguri. De asemenea, putem ajuta la îndeplinirea reglamentărilor de securitate BNR.

Acoperire globală – Vă putem securiza informațiile oriunde în lume, îndeplinind în același timp orice cerință de reglementare regională sau de ramură industrială.

Servicii complete – Putem gestiona fiecare aspect al implementării soluției dumneavoastră de comunicații securizate, de la specificațiile inițiale și până la lansarea în producție.

Comunicați cu încredere, știind că sunteți protejat de interceptarea "privirilor indiscrete" și neavizate.

bottom of page