top of page

Consultanță Cloud

Navy_Blue_Animated_Business_Company_Presentation_Video__17_-removebg-preview.png

De prea multe ori, companiile pot alege tehnologiile cloud greșite pentru cerințele lor, ceea ce duce la o experiență neplăcută pentru toți cei implicați. De aceea, la Sintactic nu ne concentrăm pe tehnologie, ne concentrăm pe rezultatele dorite, astfel încât să putem evalua acomodarea diferitelor platforme și soluții disponibile. Tehnicienii noștri ajută companiile în toate etapele călătoriei lor către Cloud, de la cei care încep și care caută platforma potrivită până la cei care trebuie să înțeleagă de ce platformele lor nu funcționează conform așteptărilor și cum este necesar să schimbe lucrurile.

Cum vă pot sprijini consultanții noștri de Cloud?

Audit cloud – Indiferent dacă operați deja în cloud sau vă gândiți să treceți la o nouă platformă, tehnicienii noștri se pot asigura că platforma dvs. este adecvată scopului, rentabilă și sigură.

Strategie cloud – Putem analiza împreună unde vă aflați și unde doriți să ajungeți ca să construim apoi o foaie de parcurs, cu jaloane de transformare necesare pentru a ajunge acolo unde vă doriți.

Migrare și integrare – Urmăm un program riguros și dovedit de planificare, documentare și testare pentru a vă oferi rezultatul dorit în timp util, sigur și controlat.

Depanare – Uneori, proiectele în cloud pot merge prost. Dacă o fac, poate interveni corectiv experiența vastă a tehnicienilor din Sintactic, ceea ce înseamnă că, în general, putem schimba lucrurile pe un traseu pozitiv pentru dvs.

De ce să alegeți Sintactic pentru asistență Cloud?

Rezultat asigurat – Toate colaborările noastre se bazează pe un rezultat, iar acel rezultat este întotdeauna garantat.

Experiență – Asistăm, proiectăm, construim și implementăm platforme cloud de peste 15 ani.

Furnizor neutru – Ne concentrăm pe găsirea soluției potrivite pentru afacerea dvs., oricare ar fi aceasta, mai degrabă decât să fim legați de o anumită soluție, platformă sau furnizor.

Servicii complete – Oferim asistență pe parcursul întregii călătorii în cloud, de la cercetare de piață, evaluare, până la strategie, execuție și administrarea soluției finale.

Gestionarea riscului – Înțelegem toate riscurile mutării între platformele cloud. Experiența și procesele noastre dovedite vă asigură că toate riscurile sunt evaluate, atenuate și controlate eficace.

Optimizați utilizarea cloud-ului și utilizați cea mai bună platformă și cel mai bun furnizor pentru nevoile dvs.

bottom of page