top of page

Cu ce suntem diferiţi?

De fapt, suntem la fel ca ceilalţi. Diferă echipa, serviciile pe care le oferim şi modul în care ne tratăm clienţii.

Nu suntem depanatori de weekend, dar nici corporaţie internaţională, suntem varianta ideală pentru companiile care îşi doresc să performeze, cu
susținerea şi suportul IT potrivit.

Nu facem lucruri de mântuială ca să terminăm mai repede şi să avem motiv să venim din nou. Lucrăm profesionist şi clienţii noştri o ştiu cel mai bine.

Dacă ceva se strică în timpul contractului cu noi, nu vei plăti nimic. Venim şi rezolvăm problema, iar luna respectivă este gratuită. Asta pentru că motivul pentru care ne contractezi este ca totul să meargă bine. Şi ne place să respectăm asta.

Ştim că
informaţia este cel mai important lucru pentru o companie şi respectăm acest lucru. Informaţiile cu care lucrăm sunt ocrotite printr-un contract de confidenţialitate pe care îl semnăm împreună la început.

Oricare ar fi tehnologia de care aveţi nevoie, veţi descoperi la tehnicienii noştri abilităţile şi experienţa pentru a vă oferi răspunsurile de care aveţi nevoie. Membrii echipei Sintactic combină niveluri corporative de cunoştinţe, cu o bogată expertiză în multe dintre segmentele pieţei. Capacitatea noastră de a oferi soluţii pentru afaceri în mod consecvent, adaptate la nevoile clienţilor, va face întotdeauna să ne evidenţiem din mulţime.

logo sintactic fond alb.png
bottom of page