top of page

Despre noi

Povestea Sintactic începe acum mai bine de 20 ani. În România nu exista practic conceptul de externalizare IT şi mulţi patroni de companii alegeau varianta cea mai la îndemână, chemând „nepotul cu tehnica” să rezolve problemele.

 

Concurenţa a început să fie tot mai mare pe piaţă, iar companiile începeau să simtă tot mai mult nevoia unui specialist IT.

 

 

Multe companii au angajat un inginer IT, iar câteva au decis să externalizeze segmente din arealul IT pentru care aveau nevoie de mai multă expertiză.

Era perioada în care o simplă mufare sau instalare de Windows erau considerate servicii IT, şi tot mai mulţi „specialiști” au apărut atunci pe piaţă.

 

Tehnologiile au evoluat cu o viteză neaşteptată pentru mulţi, iar cei care au reuşit să se adapteze, au rezistat.

Între timp piaţa a trecut prin recesiunea din 2008, pandemia din 2020, iar cuvântul de bază a devenit eficienţă.

Acum, servicii IT înseamnă mult mai mult decât însemnau atunci. Înseamnă consultanţă, implementare, administrare, securizare, pe scurt externalizare IT.

 

Facem acest lucru de mai bine de 20 ani, reuşind să evoluăm alături de clienţii noştri, oferindu-le întotdeauna cele mai bune soluţii. Ne place să credem că le-am oferit ceva mai mult decât nişte servicii IT, le-am oferit şi le oferim în continuare performanţă.

Navy_Blue_Animated_Business_Company_Presentation_Video__12_-removebg-preview-removebg-prev
Navy_Blue_Animated_Business_Company_Presentation_Video__19_-removebg-preview.png
bottom of page