top of page

Securitatea sistemului informatic … astăzi ?

Află despre amenințările țintite și atacurile malware sofisticate. Cum ne putem apăra? Avem nevoie de o arhitectură integrată pentru securitatea sistemului informatic, pregătită să facă față atacurilor, să controleze și raporteze în mod automat toate schimbările și amenințările.

Zilnic, riscurile cibernetice cresc și apar noi căi de spargere a sistemelor de securitate, ceea ce face ca ținta vizată a unui astfel de atac să devină extrem de vulnerabilă și nepregătită să prevină sau să blocheze un asemenea atac. În zilele de astăzi, companiile trebuie să dezvolte și să aplice o strategie puternică, construind un sistem de securitate integrat, care să controleze întreaga infrastructură conectată la internet, pentru a fi pregătită înainte, în timpul sau după un atac asupra securității sistemului informatic.

Navy Blue Animated Business Company Presentation Video (16).jpg

Avertizare, detectare și prevenire a amenințărilor de securitate permanente.

Strategie IT solidă și sub control permanent.

Servicii de securitate și consultanță tehnică asigurate în momentele critice.

Cum vă pot ajuta soluțiile de securitate IT unificată furnizate de Sintactic?

Securitatea perimetrală a infrastructurii de rețea.

Rapoarte complexe și management simplificat.

De ce să alegeți Sintactic pentru protecție IT unificată?

Rezultat asigurat

Sistemul Dvs. de securitate trebuie să se bazeze pe o soluție Next-Generation Firewall (NGFW) care să monitorizeze în permanență, să analizeze în timp real amenințările și traficul de rețea și să fie capabilă să apere organizația Dvs. în fața atacurilor țintite și a amenințărilor permanente de malware.

Servicii complete

Putem gestiona fiecare aspect al implementării soluției dumneavoastră de comunicații securizate, de la specificații și până la lansare.

Sunteți pregătit să faceți față amenințărilor țintite și atacurilor malware sofisticate?

bottom of page